Ona je organizovala pokerske igre za najveće zvezde Holivuda

Ona je postala  veoma poznata dama koja je,navodno, organizovala pokerske igre za poznate ličnosti iz svih grana biznisa a posebno su privukle pažnju ličnosti poput Leonarda di Kapria.

Molly Bloom je američka književnica poznata pored ostalog i po knjizi „Molly’s Game: The True Story „. Knjiga je istinita priča autorke koja je bila iza najveće igre pokera na svetu ali ilegalne.

Možda se ne bi nikada ni čulo za nju da nije uhapšena za pokretanje,navodne, ilegalne igre pokera sa visokim ulozima u Los Anđelesu u kojoj su učestvovale bogate,sportske i holivudski poznate ličnosti.

Na kraju je oslobođena mnogih optužbi i osuđena je 2014. godine na godinu dana zatvora, novčanu kaznu od 1000 dolara i 200 sati dobrotvornog rada.

Mnoge poznate ličnosti su se spominjali da su bili deo tih igara kao na primer: Leonardo di Kaprio,Tobey Maguire,Maculey Culkin, Ben Affleck…

Cela priča o Molly Bloom dobila je i svoju ekranizaciju pa će u bioskopima od 5.januara 2018.godine svi moći da vide zanimljivu priču pod nazivom „Molly’s Game“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *