O Beogradskom kalendaru

Prvi Beogradski kalendar

Uređuje

Beogradski kalendar uređuje i vodi jedna osoba – Aleksandar od Beograda.

Politika

Beogradski kalendar ima jedini cilj, a to je da sva važna dešavanja u Beogradu i Srbiji ostanu zabeležena, kako bi se uvek mogli podsetiti određenih događaja. Ukoliko neki događaj nije ubeležen jedini razlog može biti previd jer imajte na umu da vodi samo jedna osoba koja je do sada napisala preko 40.000 članaka.

Na meil sajta uvek možete skrenuti pažnju ukoliko je nešto pogrešno napisano, zaboravljeno, pogrešno protumačeno i biću vam zahvalan na svim korisnim savetima i smernicama.

Neki članci i strane nisu vidljivi ( sajt trenutno ima preko 100.000 članaka i strana), pa ukoliko nešto određeno tražite najbolje je da koristite pretraživač sajta.

Reklame

Na Beogradskom kalendaru moguće je postavljanje reklama ali se strogo biraju reklame koje se postavljaju i podložne si strogoj kontroli jer cilj sajta nije zarada što se može i zaključiti samom posetom sajta.

Finansiranje

Beogradski kalendar ne finansira ni jedna organizacija, politička partija, udruženja, ministarstva, vlade i slično, već jedna osoba koja i finansira ovaj sajt iz ličnih izvora. Ukoliko dođe do nekih promena biće jasno naglašeno.

Slike

Sve slike su vlasništvo Aleksandra od Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *