Katarina Rebrača

Ime i Prezime: Katarina Nikol Rebrača

Rođenje: 01.10.1972.

Karijera: Manekenka, voditeljka, glumica, vlasnica modne agencije „K models“ i osnivač FOndacije za borbu protiv raka dojke

Roditelji: Nikola Rebrača i Spomenka Bogunović alias Sandrina Vagner (Wagner)

Odrasla je u Njujorku do svoje pete godine kada se doseljava u Beograd. Vraća se u Ameriku šest godina kasnije sa majkom u Los Anđeles, a potom u Njujork, gde je započela manekensku karijeru.

U Beograd se vratila 2000. godine, kada je osnovala modnu agenciju „K models“ i Fondaciju za borbu protiv raka dojke osnovala je maja 2006.godine.

Na TV Foks vodila je tok-šou „Katarina“. Kao glumica zaigrala je u filmu „Anđela, ljubavi moja“ Roberta Divala i „Vašar taštine“ Brajana de Palme.

Privedena je 7. aprila 2010 gde joj je određeno zadržavanje od 48 sati. Pored nje privedeno je još nekoliko osoba kao i njena majka Spomenka Bogunović. Privedena je pod optužbom da je proneverila novac Fondacije za borbu protiv raka dojke. U 2018. godini osuđena je prvostepeno na dve godine i deset meseci zatvora ali je Apelacioni sud poništio ovu presudu 2019.godine i vratio na ponovno suđenje pred Višim sudom.

Godine 2022.oslobođena je optužbi da je zloupotrbila fondaciju.

Iz vanbračne zajednice sa Igorom Đurićem ima kćerku Antoniju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *